2009. április 17., péntek

Löncshúsos melegszendvicskrém.


Nagyon szeretjük a melegszendvicset,de sokszor ráfaragtam a bolti melegszendvicskrémekkel.Vagy avas volt,vagy nem olyan íze volt amit vártam tőle.Ezért csinálom itthon.Maximum magamat szidom ha nem finom,de ez még nem fordult elő.

Hv:1 konzerv löncshús,1 tömlős sajt,1 kis fej lilahagyma,petrezselyemzöld,reszelt sajt,mustár,

A lilahagymát apróra vágjuk,vagy lereszeljük,hozzáadjuk a villával össze nyuszkolt löncshúst.Simára keverjük a tömlős sajttal,majd belevegyítjük az aprított petrezselymet,és a csöpp mustárt.Megkenjük a kenyereket,reszelt sajttal megszórjuk,és melegszendvicssütőbe ropogósra sütjük.

11 megjegyzés:

Kupa Mária írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
dorkukac írta...

kedves km!ki kérte,hogy nézd meg!nem tetszik ugord át!

Kupa Mária írta...

Sajnos aki blogolásra adja a fejét, annak számolnia kell azzal, hogy esetleg negatív kritikát is kap. Ha ezeket nem tudod elviselni, akkor ne tedd nyilvánossá a blogodat.

Persze kitörölheted a neked nem tetsző hozzászólasákat, de ez sajnos nem változtat azon, hogy igénytelen a kép, és nagyon nem étvágygerjesztő. Nem tudni mit ábrázol, felismerhetetlen.

Én a gasztro.blog.hu rendszeres olvasója vagyok, és rémesen idegíesít, hogy ilyen színvonaltalan bejegyzések is felkerülnek ide.
sajnálom, ha megbántottalak, de biiztos vagyok benne, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül.

Gesztenye receptjei írta...

Szerintem nem készíthet mindenki olyan szuper képeket, amilyenek a gasztro.hu oldalán több blogban is megjelenik.Én is küzdök a képkészítéssel,laikus vagyok a témában. Nincs szuper gépem sem.
Ettől még lehet jó a recept, nem kell megbántani senkit ezért.
Bocs,hogy belekotyogtam, de ne tudtam megállni.
Gesztenye

Benenn írta...

Hogy jön valaki ahhoz, hogy beleszóljon ki mit tesz fel a saját blogjába?

vnjudit írta...

Sajnos nem mindenki rendelkezik szuper géppel. Meg aztán az igazán guszta ételek, amik a fotókon szinte etetik magukat - azok nem ehetőek, mert mindenféle trükköt bevetnek, hogy a szépségre menjenek - láttam a tv-ben. Ja és photoshop sincs mindenkinek.
Töki mi szeretjük a blogod és kész.

GGabi írta...

Üdv mindenkinek!
Először is én is vásárolok löncshúst..mi speciel nagyon szeretjük!!
Másodszor pedig én nem tudom de egy melegszendvicskrémnek totál így kell kinéznie...bár lehet én nem láttam még ELIT melegszendvicskrémet(ezért én kérek elnézést)
Nekem nagyon tetszik a bolg, a receptek, az ételek,a fotók is!
Köszönöm töki neked:)

tökmagi írta...

Kedves Kupa Mária.Sajnálom,hogy nem tetszik a blogom.Másnak tetszik,és ez a lényeg.nem tudok mindenkinek megfelelni és nem is akarok.Ha nem tetszik,nem kötelezlek arra,hogy olvass.azért kíváncsi lennék a te blogodra.Tiéd lehet színesebb szagosabb,de ez meg az enyém.Nem a hiper szuper kajákat szeretnék mindenáron közzétenni,hanem egyszerű,gyors,olcsó ételeket.Köszönöm,hogy megtiszteltél az itt léteddel.

linbori írta...

Én is megnézném Kupa Mária blogját...mi vállaljuk magunkat.Én sem vagyok jó fotós,nem is retusálgatom a képeimet. Az tuti,hogy amit leírok azt pont úgy is készítettem el. És tudom töki,hogy a te receptjeid is elkészíthetőek.Én még nem csalódtam bennük!

Ebdette írta...

Egy kicsit elkéstem, de én is csak azt tudom mondani, hogy -egyrészt nem kötelező olvasni, másrészt mindenki azt tesz a blogjába, amit akar, harmadrészt nem mindenkit vet úgy fel a pénz, hogy fotólabort tudjon berendezni a házában. Nem a fotó, hanem a végeredmény a lényeg, a fotó az CSAK egy kis plusz, ami esetleg arra ösztönözheti az embereket, hogy kipróbálják. Ha nem tetszik, nem kell kipróbálni és ennyi.

Gizora írta...

Nem néztem a többi posztot, csak ide tévedtem, mert kerestem egy receptet szendvicshez, az itthon lévő löncshús felhasználási lehetőségeire. A recept biztos jó, még nem próbáltam, de lehet ki fogom. Hozzászólásokat elolvasva - igaz az első hozzászólást nem, mert törölve lett - arra jutottam, hogy lehet lenne benne valami a fényképet illetőleg. Csak a hozzászólás módjával lehetett a gond. Javaslatokat inkább fogadnak az emberek mint lehurrogást. Így most ezzel kapcsolatban azt próbálom javasolni, hogy egy olyan kép, amin már az elkészült szendvics látható sokkal előnyösebb lenne, és nagyobb kedvvel állna neki mindenki a recept megvalósításához, ha már az evésre kész kaját látja. (Csak egy kis fantázia és nem kell hozzá sem szuper gép, sem valamilyen képmanipuláló program sem)