2008. április 26., szombat

Almás-kekszes




Ezt a süteményt nem rég ettem elöször.Megízlelni,és megszeretni, ennyi volt.És ha még sütni sincs kedve az embernek,akkor mindenképpen meg kell kóstolni.

Hv:
2 cs háztartási keksz,1 cs vaviliás puding,1 kg alma,1 tábla tortabevonó,1/2 l tej a pudinghoz,cukor,örölt fahéj


Elkészítés:Az almát lereszelem,5 dkg vajon,4 ek cukorral,és pici örölt fahéjjal,megdinsztelem.A kekszet tepsi aljára lerakom,szorosan egymás mellé,rárakom az almát.Közben a vanília pudingot szokásos módon elkészítjük, és az almára öntjük. Kekszel beborítjuk, és a tetejére margarinnal felmelegített tortabevonót öntünk.1 napot állni hagyjuk.másnap szeleteljük.

Nincsenek megjegyzések: